Onafhankelijk advies

De juiste verlichting op de eerste plaats

“De juiste verlichting, wat is dat?” Deze vraag wordt mij niet vaak gesteld. Wat men wel altijd wilt weten is welke merken ik vertegenwoordig. Het antwoord is: “Geen.” Chef Licht geeft onafhankelijk lichtadvies. Dat betekent dat we helemaal vrij zijn in de keuze van armaturen, lampen en lichtregelingen. 

Dat is fijn voor jou. En fijn voor jouw mensen. Want een goed lichtplan gaat in de eerste plaats over de juiste verlichting, niet over merken, design en provisie. Passende verlichting gaat over optimaal afgestemde lichtintensiteit, lichtkleur, lichtbundeling en lichtkwaliteit. Chef licht analyseert en adviseert hoe deze factoren perfect kunnen worden afgesteld op de grootte van de ruimte(s), het dagritme, de activiteiten en de gebruikers.

Chef licht kan dus belangeloos adviseren wat voor jouw situatie ‘juist’ is. Door onze onafhankelijkheid hebben we voor elk budget een passend lichtplan. Soms adviseren we oogstrelende designarmaturen, soms een sobere kostenbesparende inrichting die gewoon de ruimte optimaal verlicht. Waar we ook op uitkomen; de juiste verlichting voor jouw situatie staat altijd voorop bij Chef Licht.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak

Onafhankelijk advies

info

Persoonlijke benadering

info

Maatwerk oplossingen

info

Goed voor het milieu

info

Kostenbesparing

info
Bedrijven

Bedrijven

Offerte aanvragen voor ondernemers, overheden en vastgoedeigenaren

neem contact op
Partners

Partners

Offerte aanvragen voor architecten, technisch adviseurs,installateurs en projectontwikkelaars

neem contact op
Particulieren

Particulieren

Offerte aanvragen voor betere verlichting bij je thuis of in de omgeving van je huis

neem contact op