Maatwerk oplossingen

Lichtadvies op maat voor professionals en particulieren

Veel mensen hechten aan een sterke eerste indruk. Terecht, want het is vaak de herinnering die je bij blijft. Verlichting kan hierbij een cruciale rol spelen. Indrukwekkende lichtpartijen en imposante schaduwrijke effecten kunnen een ruimte inderdaad naar een hoger plan tillen.

Maar het gaat vaak mis. Let eens op die fronsende flexwerker, die slaperige ober of die geïrriteerde verkoper. Veel ruimtes zijn te donker om lekker in te werken. Op de plekken waar het nodig is, ontbreekt de verlichting. Mooi is niet altijd het beste voor de gebruikers. Het tegenovergestelde zien we ook vaak. Een modern en clean interieur, overgoten met fel en overdadig veel licht. Teveel van het goede kan ook schadelijk zijn.

Voor ondernemers is verlichting vaak een sluitstuk. Men wilt vooral mooie designlampen die sfeerverhogend werken. Vaak wordt de invloed op werknemers vergeten. Chef Licht kijkt verder. Samen met jou analyseren we hoe ambiance, design, welzijn, kosten en imago kunnen samenkomen in een optimaal lichtplan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak

Onafhankelijk advies

info

Persoonlijke benadering

info

Maatwerk oplossingen

info

Goed voor het milieu

info

Kostenbesparing

info
Bedrijven

Bedrijven

Offerte aanvragen voor ondernemers, overheden en vastgoedeigenaren

neem contact op
Partners

Partners

Offerte aanvragen voor architecten, technisch adviseurs,installateurs en projectontwikkelaars

neem contact op
Particulieren

Particulieren

Offerte aanvragen voor betere verlichting bij je thuis of in de omgeving van je huis

neem contact op