Kosten besparing

Kostenbesparing LED-verlichting en slim licht

Chef Licht is fan van LED en OLED. Niet in de laatste plaats omdat je met LED-verlichting fors op de kosten kunt besparen. Ten eerste is LED zuinig in het gebruik van elektriciteit. Vergeleken met gloeilampen, verbruikt deze ‘slimme’ verlichting slechts 10% van de energie die nodig is voor een vergelijkbare lichtopbrengst. Bovendien bevat LED een diode (chip) die zeer nauwkeurig geprogrammeerd kan worden en daardoor perfect gecombineerd kan worden met een lichtstuursysteem.   

LED-armaturen gaan ook nog eens langer mee bij correct gebruik, waardoor de onderhoudskosten en afschrijving lager zijn dan bij conventionele systemen. ‘Correct’ betekent ondermeer dat je de lampen niet oververhit laat raken. Daarom is een goed koelingssysteem nodig. Chef Licht adviseert armaturen met een passende koeling. Hoe beter je koelt, hoe langer de lampen meegaan.

Kies je voor kwaliteit, dan betaalt zich dat terug. Een goede LED-lamp hangt vaak wel 15 jaar zonder problemen. Uiteraard is het belangrijk dat de verlichting niet wordt blootgesteld aan extreme omstandigheden zoals vrieskou, hitte, fijnstof in de lucht en teveel schokken en trillen.  Chef Licht weet precies welke soorten lampen geschikt zijn voor jouw ruimte en activiteiten. Met ons advies bespaar je aanzienlijk op energiekosten, onderhoudskosten en vervangingskosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak

Onafhankelijk advies

info

Persoonlijke benadering

info

Maatwerk oplossingen

info

Goed voor het milieu

info

Kostenbesparing

info
Bedrijven

Bedrijven

Offerte aanvragen voor ondernemers, overheden en vastgoedeigenaren

neem contact op
Partners

Partners

Offerte aanvragen voor architecten, technisch adviseurs,installateurs en projectontwikkelaars

neem contact op
Particulieren

Particulieren

Offerte aanvragen voor betere verlichting bij je thuis of in de omgeving van je huis

neem contact op