Goed voor het milieu

Met LED draag je een flink steentje bij

Grondstoffen raken op, afval hoopt zich op in oceanen en vervuilt het land. Bossen en diersoorten verdwijnen, de lucht is vervuild en de ozonlaag aangetast. Je zou er moedeloos van kunnen worden. Maar Chef Licht helpt. Bij Chef Licht adviseren we elke dag bedrijven en particulieren hoe ze hun impact op onze planeet en het klimaat kleiner kunnen maken. Kies je voor een lichtplan van Chef Licht, dan kies je voor oplossingen die het milieu zoveel mogelijk sparen.

Bovendien zijn LED en OLED beter dimbaar en regelbaar dan andere lichtbronnen. Bij LED en OLED neemt de levensduur van het armatuur zelfs toe door het lichtniveau te dimmen. Conventionele lichtbronnen zijn juist een korter leven beschoren wanneer ze worden aangesloten op een dimmer. Met LED en OLED is het dus nooit meer nodig om verlichting te lang of te sterk te laten branden. Omdat je met LED en regelsystemen veel minder energie verbruikt, verminder je de CO2- en zwaveluitstoot.

Kortom, bij Chef Licht denken en doen we groen.

“De belofte van energiebesparing, lagere CO2-emissie en betaalbare verlichting was er al vanaf het begin. De toepassing van deze technologie in onder andere weergaveapparatuur, auto-industrie, geneeskunde en tuinbouw was een verrassing.”

Bron: The Blue Laser Diode – Shuji Nakamura – uitvinder van de LED

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak

Blijere werknemers

info

Minder ziekteverzuim

info

Hogere productiviteit

info

Verlaging energiekosten

info

Goed voor het milieu

info