Voor partners

Betrouwbare partner voor architecten, installateurs en (technisch) adviseurs

Architecten ontwerpen een gebouw of interieur met een bepaald doel. Naast materiaalgebruik, efficiëntie en energieneutraliteit, spelen sfeer en identiteit net zo’n belangrijke rol. We weten uit ervaring dat architecten - net als technisch adviseurs en bepaalde installateurs - meestal al een behoorlijke basiskennis hebben van verlichting en armaturen. 

Chef Licht wordt vaak ingeschakeld als wensen en eisen diepgaande kennis vragen van techniek en regelsystemen in combinatie met oogstrelend design. Een van de sterkste eigenschappen van Chef Licht is namelijk dat we niet alleen gedegen technische kennis van armaturen en lichtregelingen leveren, maar ook zicht hebben op de mooiste designverlichting voor de professionele markt.

Omdat we merkonafhankelijk zijn, kunnen we zowel merken leveren uit het middensegment als high-end armaturen van over de hele wereld. Soms zijn de wensen van onze samenwerkingspartners en hun opdrachtgevers zo specifiek dat er zelfs een compleet nieuw armatuur ontwikkeld moet worden. Ook voor maatwerk armaturen kan je bij Chef Licht terecht.

Sterker nog, deze zogenaamde specials zijn onze specialiteit. Hier komen namelijk onze jarenlange kennis en kunde samen met onze voorliefde om zelf producten te ontwerpen en eigenhandig te maken. Chef Licht heeft de beschikking over een professionele werkplaats met magazijn – met goede verlichting uiteraard :) – waar de afgelopen jaren de volgende specials ontwikkeld werden:

"Een uitdagende ruimte, onze entree. Hoog. Ruim. Waarin van alles gebeurt. Chefs verdienste? Een schitterend geheel.”

JETZE LONT
ONDERNEMER - DIRECTEUR BOUWBEDRIJF LONT

bekijk dit project

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak

Partners

info

Bedrijven

info

Particulieren

info

Visionair bouwbedrijf Lont

De verlichting in de vernieuwde entree van bouwbedrijf Lont zorgt ervoor dat je graag binnenkomt. En liever nog wat langer blijft zitten.

bekijk dit project

Vooruitstrevend waterschap HHNK

Samen met architect Marco Romano ontwierp Chef Licht een speciale verlichtingsarmatuur die geluid absorbeert.

bekijk dit project

„Offerte nodig? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.“

Klik om een afspraak te maken. Tot snel!