Voor particulieren

Betrouwbare partner voor projecten bij jou thuis

Ook thuis is goed en energiezuinig licht onmisbaar. Een warme sfeer in de woonkeuken, veilige buitenverlichting, spetterende accentuering van je kunststukken, de juiste focus in je werkkamer; het valt of staat met perfect afgestemde verlichting. De afgelopen jaren realiseerde Chef Licht tal van lichtplannen in villa’s en woonboerderijen in Friesland, Groningen en Drenthe.

Sinds de opkomst en het succes van LED-verlichting hebben consumenten steeds meer behoefte aan goede verlichting thuis. Er is veel informatie beschikbaar op internet en het aanbod van LED-lampen en LED-armaturen is enorm. Maar uit de vele vragen die Chef Licht van klanten krijgt, blijkt dat écht lekker licht toch net even wat meer kennis en kunde vergt dan simpelweg de oude lampen vervangen door LED.

Consumenten denken vaak pas aan duurzame, slimme verlichting nadat ze hun huis hebben gerenoveerd, verbouwd, ingericht of gerestyled. Dat is jammer, want de kans is groot dat er geen lichtplan voor de nieuwe situatie is bedacht en ruimtes daardoor niet optimaal verlicht worden.

Zaken waar je tegenaan kan lopen:

Samen lossen we bovenstaande problemen op en creëren graag lekker licht bij je thuis. Chef Licht zorgt voor aangename, mooie en duurzame verlichting voor elke ruimte.

"Ons werkkwartier in Leeuwarden is nu functioneel én mooi verlicht. Het is een plek om trots op te zijn!"

PATRICK VAN ERVEN
ONDERNEMER - MEDE-EIGENAAR IN2MEDIA

bekijk dit project

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak

Partners

info

Bedrijven

info

Particulieren

info

Flitsend full-service mediabureau In2Media

Bij In2Media realiseerde Chef Licht een lichtplan met onderscheidende armaturen voor sfeer én productiviteit.

bekijk dit project

„Offerte nodig? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.“

Klik om een afspraak te maken. Tot snel!