Voor bedrijven

Betrouwbare partner voor ondernemers, overheden en vastgoedbeheerders en vastgoedeigenaren

Werkgevers zijn wettelijk verplicht goed afgestemde verlichting op elke werkplek te verzorgen. Om je werk goed en veilig uit te kunnen voeren, is verlichting bij vrijwel elk beroep een belangrijke factor voor productiviteit en welzijn. Maar werknemers die de hele dag achter een computerscherm werken, hebben ander licht nodig dan werknemers die precisiewerk verrichten in een fabriekshal. In de praktijk zien we het hier vaak misgaan.

Werkplekken worden veelal verlicht door twee of drie rijen met lichttegels of lichtbakken die te fel en op de verkeerde plekken schijnen. Deze situatie ontstaat vaak onbewust. Simpelweg omdat het pand nu eenmaal zo was ingericht door de verhuurder. Daarom schuift Chef Licht ook steeds vaker aan tafel bij vastgoedbeheerders en vastgoedeigenaren, architecten en projectontwikkelaars. Als beheerder of pandeigenaar wil je immers tevreden huurders. Hoe eerder Chef Licht betrokken wordt, hoe meer je kosten bespaart en gedoe voorkomt. Door vroeg in het traject een lichtadviseur te raadplegen, voorkom je onnodige verbouwingen na oplevering of de verhuizing van werkplekken.

Chef Licht werkt aan de hand van een zelf ontwikkeld en beproefd 5-stappenplan. Voor ondernemers, overheden en vastgoedeigenaren zijn met name het plan van eisen in stap 1, stap 2 en het definitieve ontwerp in stap 3 van belang. In deze drie stappen worden de wensen, eisen, regelgeving, kosten en tijdplanning nauwkeurig in kaart gebracht. Op deze manier weet iedereen waar hij aan toe is en blijven alle partijen betrokken.

"Een fraaie en geluidsabsorberende armatuur bestond nog niet. Voor waterschap HHNK ontwierp ik samen met Chef Licht de speelse Silenzio."

MARCO ROMANO
ARCHITECT - DIRECTEUR OP TEN NOORT BLIJDENSTEIN

bekijk dit project

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak

Partners

info

Bedrijven

info

Particulieren

info

Flitsend full-service mediabureau In2Media

Bij In2Media realiseerde Chef Licht een lichtplan met onderscheidende armaturen voor sfeer én productiviteit.

bekijk dit project

Visionair bouwbedrijf Lont

De verlichting in de vernieuwde entree van bouwbedrijf Lont zorgt ervoor dat je graag binnenkomt. En liever nog wat langer blijft zitten.

bekijk dit project

Vooruitstrevend waterschap HHNK

Samen met architect Marco Romano ontwierp Chef Licht een speciale verlichtingsarmatuur die geluid absorbeert.

bekijk dit project

„Offerte nodig? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.“

Klik om een afspraak te maken. Tot snel!