Voor wie?

Iedereen baat bij lekker licht

Lekker licht heeft zoveel voordelen: gezonde, uitgeruste en energieke collega’s, tevreden klanten, vermindering van energieverbruik. En met dat laatste punt doe je ook nog eens het milieu een flink plezier. Bedrijven, overheden, vastgoed-eigenaren, beheerders, werknemers, werkgevers en particulieren hebben dus allemaal baat bij goede verlichting.

Chef Licht heeft ruim 10 jaar ervaring als lichtadviesbureau. Chef Licht heeft vele middelgrote en grote lichtplannen gerealiseerd voor binnen en buiten. Tot onze tevreden klanten mogen wij ondermeer het Spinhuis in Amsterdam rekenen (thuisbasis van Meertens Instituut en Huygens Instituut). Maar ook semi-topsporthal Kalverdijk in Leeuwarden, uitzendbureau USG People in Almere, mediabureau In2Media in Leeuwarden en het Friesland College Leeuwarden hebben geprofiteerd van ons lichtadvies, om er maar een paar te noemen. Naast bedrijfsmatige oplossingen heeft Chef Licht ook voor tal van woonboerderijen en villa’s in het noorden van het land de lichtsituatie verbeterd.

De komende jaren wil Chef Licht zich verder toeleggen op het versterken van mooie samenwerkingen met architecten, technisch adviseurs en installateurs, maar ook de activiteiten richting bedrijven en particulieren uitbreiden. Om samen lekker licht naar werk en thuis te brengen. Zodat iedereen gezond, blij en productief aan het werk gaat en blijft, en zowel milieu als kosten worden gespaard. 

Zo dragen we gezamenlijk ons steentje bij aan een schonere wereld.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak

Partners

info

Bedrijven

info

Particulieren

info