Flitsend full-service mediabureau In2Media

Full-service mediabureau In2Media zetelt in 1 grote ruimte. Daarin bepalen schuimwit, wolkengrijs, matzwart en fudge-bruin het kleurenpalet. Opvallend zijn de lichte werktafels met 8 giga iMacs erop. En de flinke, zwarte tafelronde (die rechthoekig is). En de raampartijen aan weerszijden van het werkkwartier. 


Kortom, een vorstelijk interieur. Met uitdagingen. Namelijk: reflecterende bureaus, lichtgevende schermen , een ruimte waarin veel verschillende activiteiten plaatsvinden. Pluspunt: veel daglichttoetreding. 


De In2Media’ers werken veel, supergeconcentreerd en hard. Ook gamen, lunchen en koffieleuten ze in dezelfde ruimte waar ze brainstormen, creëren, presenteren en onderhandelen. Het gaat hier om veel meer dan functionele verlichting. Het gaat eveneens om design. Sfeer. Identiteit. 


Zo komen op het menu onder andere matzwarte kroonluchters, strakke kantoorarmaturen, funky led-lijnen en zwart-met-goud sfeerverlichters te staan.


Het resultaat? Onderscheidende armaturen & licht die het vooruitstrevend karakter van het mediabureau onderstrepen. Een lekker interieur waarin zelfs de inbouwspots shinen. Verlichting op de juiste plaats en sterkte die bovendien niet verblindt of hinderlijke schitteringen veroorzaakt (belangrijk met 8 iMacs op witte bureaus). Een heerlijke sfeer. En het belangrijkste resultaat: productieve en enthousiaste creatievelingen.

"Ons werkkwartier in Leeuwarden is nu functioneel én mooi verlicht. Het is een plek om trots op te zijn!"

PATRICK VAN ERVEN
ONDERNEMER - MEDE-EIGENAAR IN2MEDIA

Resultaten

  • Blijere werknemers. Lekkere sfeer.

  • Armaturen toegepast met verwisselbare led-modules. Bij eventueel defect alleen lamp verwisselen, armatuur blijft hangen.

  • Superproductieve creatievelingen.

terug naar overzicht volgende project

„Benieuwd geworden? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.“

Klik om een afspraak te maken. Tot snel!