Visionair bouwbedrijf Lont

Alles aan bouwbedrijf Lont sluit als een bus. Werkwijze. Klantgerichtheid. Visie. Identiteit. Ze zorgen goed voor hun klanten. En ze zorgen goed voor hun eigen mensen. In lijn met hun slogan maakt vandaag toekomst is het grootste deel van de eigen kantoren 2 jaar terug gemoderniseerd. Chef licht deed destijds de verlichting 2.0.


Afgelopen jaren groeide Lont uit z’n jasje. Tijd voor een nieuwe entree, showroom en ontmoetingsruimte. Verbouwing 3.0. Met natuurlijk bijpassende verlichting 3.0. Een uitdagende opdracht voor Chef licht: hoge plafonds, veel akoestiek, leestafel, loopgangen, sfeervolle zithoeken gecombineerd met werkplekken waar veel & hard gewerkt, vergaderd en onderhandeld wordt.


Het resultaat? Een entree waar je als klant, leverancier en partner graag binnenkomt. En graag blijft hangen. (Laat die afspraak maar even uitlopen, hoor.) Sfeerverlichting die het visionaire karakter van de bouwers onderstreept. Lekkere werkverlichting in het hart van het bedrijf: de balie met haar stralende mederwerksters. Niet zichtbaar voor de buitenwereld: kostenbesparende en milieuvriendelijke armaturen & lichtregeling. Daarom: 3.0.

"Een uitdagende ruimte, onze entree. Hoog. Ruim. Waarin van alles gebeurt. Chefs verdienste? Een schitterend geheel.”

JETZE LONT
ONDERNEMER - DIRECTEUR BOUWBEDRIJF LONT

Resultaten

  • Blijere werknemers. En klanten, want het is aangenaam verpozen in de nieuwe entree.

  • Energiezuinige ledlampen, milieuvriendelijke armaturen en lichtregelsysteem.

  • Lager energieverbruik en nooit meer onnodig brandend licht, dus aanzienlijk minder kosten.

vorige project terug naar overzicht volgende project

„Benieuwd geworden? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.“

Klik om een afspraak te maken. Tot snel!